FORGOT YOUR DETAILS?

A Gemini lőtérről

Elérhetőségeink:

Tarcsa Lajos

  • Email: tarcsa.lajos@geminiloter.hu
  • Telefon: (70) 934 19 45

 


20

Cégünk a Gemini Team Kft. 2010-ben vásárolta meg, majd teljes felújítás után 2011-ben nyitotta meg a Gyálon található Gemini Lőteret. A golyófogók és egyéb biztonsági berendezések – beépítés előtt – hatósági szakértők jelenlétében tesztelve lettek. Számunkra a biztonság az első számú prioritás. A közel 1 hektáron fekvő területen több épület és lőpálya található. Lőpályáinkhoz való eljutás akadálymentesítve van, így azokat a mozgáskorlátozott vendégeink is könnyedén igénybe tudják venni. Lövészeteink magasan képzett lövészvezetők, lőkiképzők, oktatók irányítása, felügyelete mellett zajlik, a legszigorúbb biztonsági szabályok betartatásával, de szem előtt tartva, hogy látogatóink egy felejthetetlen és élményekkel teli kikapcsolódás keretein belül töltsék el szabadidejüket.
A lőtér mindennemű és a vonatkozó törvényekben előírt és meghatározott hatósági engedélyekkel rendelkezik. Lőterünk kialakításakor azt a koncepciót követtük, hogy rendvédelmi szervek, sportlövők, vadászok, Fegyveres Biztonsági Őrségek, vagyonvédelmi cégek és élménylövők számára is alkalmas legyen.

Büszkék vagyunk rá, hogy a MOB, az MSSZ, az MDLSZ és a Honvéd is alkalmasnak találta utánpótlás programjaihoz és a válogatott sportolók edzéseihez. A lőtér alkalmas nagy létszámú rendezvények, céges csapatépítők, képzések, oktatások lebonyolítására is. Gépjárművel érkező vendégeink az épület előtt és mellett található parkolóban tudják autóikat elhelyezni.


 

Fogadó épület

A lőtérre való beérkezés után egy családias jellegű fogadó épületben, társalgóban találjuk magunkat, melyben 4 személyes faasztalok a hozzá tartozó székekkel, pihenést szolgáló kanapék, biliárdasztal, bárpult, vizesblokk került elhelyezésre, ahol kb. 50 fő tud kényelmesen helyet foglalni, társalogni, várakozni, felkészülni és regisztrálni a lőpályákon való lövészetre. Továbbá, egy kivetítőn keresztül lehetőség nyílik, tévé műsorok vagy az úgynevezett taktikai házban történő lövészet nyomonkövetésére.

19 20 18

 

 

 

 

 

 


 

25 méteres lőpálya

Alkalmas a kis- és nagy kaliberű, valamint elöltöltős pisztolyokkal, maximum 25 méteres távolságig való lövészetére. Ebben az épületrészben 8 lőállás található egymás mellett, melyek elszeparáltak egymástól. A lövészetet vagy nyitott ajtókon vagy az ajtókban két részre osztott kilövőnyílásokon keresztül lehet végrehajtani. A komfortérzetet fokozza a helység fűthetősége. Korlátozott látási viszonyok esetén a célterület megvilágítása megoldott. A lőállásokban a fegyverek és a lövészethez tartozó kiegészítők elhelyezésére szolgáló asztalok vannak felállítva, valamint zajvédő fültokok, védőszemüvegek, lőállásokat elválasztó paraván, a lövők mögött a nézők számára várakozó pult, továbbá mind a 8 lőállásban elektromosan vezérelhető célmozgató automaták találhatók.

15 16

 

 

 

 

 

 

 

 


 

50 méteres lőpálya

A fegyverhasználat kis- és nagy kaliberű pisztollyal, kis- és nagy kaliberű puskával, sörétes puskával továbbá karabéllyal végezhető maximum 50 méteres távolságig. Ebben az épületrészben 15 lőállás található egymás mellett, melyek elszeparáltak egymástól. A lövészetet egy 3 részre osztott és nyitható üveg kilövőnyílásokon keresztül lehet végrehajtani, akár álló, térdelő vagy fekvő pozícióban is. A komfortérzetet fokozza a helység fűthetősége. Korlátozott látási viszonyok esetén a célterület megvilágítása megoldott. Ennél az épületrésznél, lehetőség nyílik a lőállásokon kívüli, vagyis szabad területen való lövészetek lebonyolítására. A lőállásokban a fegyverek és a lövészethez tartozó kiegészítők elhelyezésére szolgáló asztalok vannak felállítva, valamint zajvédő fültokok, védőszemüvegek, lőállásokat elválasztó üveg paraván található, továbbá a lövők mögött a nézők számára 160 m2-es várakozó terület van kialakítva.

14 13

 

 

 

 

 

 

 

 


150 méteres lőpálya

A lőpálya alkalmas, kis- és nagy kaliberű puskák, vagy karabéllyal való használatára maximum 150 méteres távolságig. Ebben az épületrészben 4 lőállás található egymás mellett, melyek elszeparáltak egymástól. A lövészetet egy 3 részre osztott és nyitható üveg kilövőnyílásokon keresztül lehet végrehajtani, akár álló, térdelő vagy fekvő pozícióban is. A komfortérzetet fokozza a helység fűthetősége. Korlátozott látási viszonyok esetén a célterület megvilágítása megoldott. A lőállásokban a fegyverek és a lövészethez tartozó kiegészítők elhelyezésére szolgáló asztalok vannak felállítva, valamint zajvédő fültokok, védőszemüvegek, lőállásokat elválasztó üveg paraván található, továbbá a lövők mögött a nézők számára 60 m2-es várakozó terület van kialakítva. A lőpályán 50, 100 és 150 méteren mozgatható kamerák vannak elhelyezve, melyek lehetővé teszik, hogy a lőállásban egy monitoron keresztül kiértékeljük a lövéseink eredményét.

12 11

 

 

 

 

 

 

 

 


Taktikai ház

A lőterünkön található taktikai ház az országban egyedülálló építmény, melyben szituációs lövészetre nyílik lehetőség. A 150 m2-es létesítményben könnyen variálható mobil elválasztó falak vannak felszerelve, melynek köszönhetően többféle szituációs pálya felállításra van mód. Ezen belül különböző környezetet szimuláló, például egy többszobás lakást vagy irodát megjeleníthető helységet tudunk berendezni. Az épület golyóálló üvegekkel van ellátva, így lehetőség nyílik 180°-ban akár papír, vagy fém célokra lőni. A természetes fényt nyújtó ablakok és a mesterséges megvilágítás elegye mellett a tökéletes fényhatás eredményeképpen teljesen valós élethelyzeteket lehet előidézni. Azonban ezek kizárásával egy még izgalmasabb sötétben való lámpás szituációs lövészetet lehet megrendezni. A taktikai házban való lövészeteket 16 db kamera rögzíti és továbbítja az élő képet a fogadó épületben található kivetítőre. Az épület zártságára való tekintettel egy szellőztető rendszer biztosítja a lőpormentes friss levegőt.

10

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

09 08 07

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Oktató terem

A taktikai ház felső szintjén 60 fő befogadására alkalmas oktatóterem és abból nyílva egy külön elválasztott 80 m2-es további helység található. Az oktatóteremben elhelyezett székek, asztalok, vizesblokk és kivetítő lehetetővé teszi, hogy megbeszélések, oktatások, bemutatók, rendezvények, állófogadások helyszíne legyen. A további épületrészben a 2 db fürdőszobás vizeshelységnek, valamint az itt elhelyezett, jelenleg katonai ágyaknak köszönhetően a szálláslehetőség is biztosított.

05 06

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Fegyverbolt

Lőterünkön fegyverboltot is üzemeltetünk, ahol nem csak az engedélyköteles fegyverek és lőszerek vásárolhatóak meg, hanem a modern, stílusos és divatos military ruházaton keresztül a nem szakavatott vendégeink kíváncsiságát és érdeklődését felkeltő egyéb kiegészítőkben is nagy választékot tudunk kínálni.

03 04

 

 

 

 

 

 

 

 


Klubtagság

Lőterünk saját egyesülettel rendelkezik, melybe belépés esetén, jelentős kedvezményt biztosítunk klubtagjaink részére a lőterünk szolgáltatásaiból. Más egyesület tagjait és szívesen látjuk lőállásainkban.

 


 

Áraink, ajánlataink

Tisztában vagyunk azzal a ténnyel, hogy a lövészet, legyen az sport, hobbi, vadászat vagy más felhasználási jelleg, nem tartozik a legolcsóbb tevékenységek közé. Ezért árképzésünk kidolgozása során figyelembe vesszük a különböző igényeket és minden esetben, ahhoz mérten próbálunk készíteni, egy egyénre vagy az adott helyzetre szabott kedvező ajánlatot.

02 01

 

ElérhetőségeinkCímünk:
2360 Gyál, Patak u. 1.


web: www.geminiloter.hu
Email: tarcsa.lajos@geminiloter.hu
Email: kiss.jozsef@geminiloter.hu
Telefon: (70) 934 19 45
Telefon: (70) 934 07 50Nyitvatartás:

Hétfő ZÁRVA
Kedd ZÁRVA
Szerda 10.00 - 19.00
Csütörök 10.00 - 19.00
Péntek 10.00 - 19.00

Szombat 10.00 - 19.00
Vasárnap 10.00 - 18.00


Térkép

TOP